Zupa jarzynowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pierś kurczaka myjemy, zalewamy wodą 1, 2 litra, dodajemy marchewkę, pietruszkę pokrojone w zapałki oraz cebulę. Ziemniaki obieramy kroimy w kostkę dodajemy do zupy. Miękką pierś z kurczaka wyciągamy, kroimy w kostkę. Pod koniec gotowania dodać różyczki brokuła. Doprawiamy zupę do smaku, dodajemy pokrojone mięso, posypujemy liśćmi siekanymi selera.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 785
Data dodania: 2010-10-25

Zdjęcia

Zupa jarzynowa
halina#

Dodane przez:

halina

2010-10-25
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa jarzynowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.