Zupa kalafiorowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki obrać, umyć, pokroić w kostkę. Kalafiora myjemy i dzielimy na różyczki. Do gotującego się bulionu włożyć ziemniaki, obraną cebulę oraz kalafiora. Gotujemy do miękkości warzyw. Natkę pietruszki posiekać. Śmietanę rozprowadzić w zupie, doprawić pieprzem, ewentualnie solą. Posypać natką pietruszki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 887
Data dodania: 2010-11-12

Zdjęcia

Zupa kalafiorowa
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-12
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa kalafiorowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.