Zupa koperkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę. Marchewkę i pietruszkę ścieramy na tarce o dużych oczkach. Do gorącego rosołu wkładamy warzywa, gotujemy 15 minut. Przyprawiamy do smaku. Na rozgrzanym maśle zasmażamy mąkę. Wlewamy śmietanę i mieszamy. Zasmażką zagęszczamy zupę. Wrzucamy posiekany koperek.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 763
Data dodania: 2010-10-27

Zdjęcia

Zupa koperkowa
kasiulka25#

Dodane przez:

kasiulka25

2010-11-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa koperkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.