Zupa koperkowa z makaronem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Koperek siekamy. Do gotującego się rosołu wsypać makaron, włożyć obraną cebulę. Po 5 minutach gotowania dodać siekany koperek. Gotujemy jeszcze 5 minut. Rozprowadzić śmietanę w zupie. Doprawić do smaku solą, pieprzem i maggi. Podajemy zaraz po ugotowaniu.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 1247
Data dodania: 2010-12-10

Zdjęcia

Zupa koperkowa z makaronem
halina#

Dodane przez:

halina

2010-12-10
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa koperkowa z makaronem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.