Zupa koprowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Koper płuczemy i drobno kroimy. Obieramy ziemniaki i kroimy w małej wielkości kostkę. Gotujemy osobno. Cebulę kroimy w kostkę i zarumieniamy na maśle. Zalewamy gorącym rosołem. Dodajemy liść laurowy i przez chwilę gotujemy. Śmietanę wlewamy do 0, 5 szklanki wody, mieszamy i zalewamy nią gorący rosół. Przez chwilę jeszcze gotujemy i zdejmujemy z ognia. Do zupy dodajemy pokrojony koper i ugotowane poprzednio ziemniaki. Mieszamy i przyprawiamy do smaku solą oraz pieprzem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 887
Data dodania: 2010-07-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa koprowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.