Zupa krem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasolkę obrać, pokroić na kawałki, umyć. Kalafiora myjemy, dzielimy na różyczki. Fasolkę oraz kalafiora zalać 1, 2 litra wody. Dodać startą marchewkę oraz pietruszkę. Gotujemy do miękkości warzyw. Doprawić do smaku przyprawami, dodać posiekane liście selera i zmiksować. Rozprowadzić śmietanę w zupie.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 906
Data dodania: 2010-11-10

Zdjęcia

Zupa krem
halina#

Dodane przez:

halina

2010-11-10
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa krem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.