Zupa mleczna z zacierką

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do mąki na talerzu dodajemy 2 łyżki wody. Dokładnie mieszamy Jeśli jest taka potrzeba dodajemy jeszcze trochę wody. Zagniatamy je i trzemy na tarce o dużych oczkach. Gotujemy zacierkę w posolonej wodzie. Po odcedzeniu zalewamy gorącym mlekiem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 2137
Data dodania: 2010-11-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa mleczna z zacierką

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.