Zupa na kiełbasie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki obrać, umyć i zalać wodą. Marchew i pietruszkę także obrać, umyć i dodać do ziemniaków. Wszystko zagotować. Pokrojoną kiełbasę przesmażyć na oleju i dodać do zupy. Z mąki i masła zrobić zasmażkę. Przygotowaną zasmażką zagęścić zupę. Dodać kostkę i zabielić śmietaną. Doprawić do smaku.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 397
Data dodania: 2011-10-31

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa na kiełbasie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.