Zupa ogórkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryż i seler obrać zetrzeć na tarce o małych oczkach. Bulion zagotować dodać ryż, a po 5 minutach gotowania dodać warzywa. Gotować aż ryż będzie miękki. Pod koniec dodać przecier ogórkowy. Odrobinę zupy rozmieszać ze śmietaną i wlać do całości, wymieszać i zdjąć z ognia.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1168
Data dodania: 2010-09-16

Zdjęcia

Zupa ogórkowa
kiziolek20#

Dodane przez:

kiziolek20

2010-12-10
Zupa ogórkowa
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Zupa ogórkowa

2010-09-18 14:00:40

tyle ile lubisz i w zupie będzie ci smakować. radzę dodać mniej niż więcej i próbować..

2010-09-16 17:28:54

a ile tej soli i pieprzu ma być??

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.