Zupa pieczarkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki oczyścić, opłukać, pokrajać w paseczki, usmażyć, zalać wywarem, ugotować na małym ogniu. Następnie połączyć ze śmietaną wymieszaną z mąką, zagotować i doprawić do smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 827
Data dodania: 2010-02-05

Zdjęcia

Zupa pieczarkowa
madi356#

Dodane przez:

madi356

2010-04-22
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Zupa pieczarkowa

2010-02-25 20:27:46

Bardzo lubię różne zupy, bo są pożywne i rozgrzewające.

2010-02-06 19:18:38

Też robię taką zupę.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.