Zupa pieczarkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebule i pieczarki obrać i pokroić w małe plasterki. Na patelni rozgrzać olej, wrzucić pieczarki i cebulę podsmażyć. Dodać posiekany czosnek. Bulion zagotować, gdy pieczarki będą miękkie dodać je do bulionu, pogotować ok. 5 minut a następnie zmiksować. Na koniec wlać śmietanę i dodać przyprawy. Osobno ugotować makaron i podawać do zupy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 802
Data dodania: 2010-09-21

Zdjęcia

Zupa pieczarkowa
kasiulka25#

Dodane przez:

kasiulka25

2010-11-29
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa pieczarkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.