Zupa pieczarkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę. Pieczarki oczyścić pokroić w plasterki. Marchewkę, pietruszkę obrać, pokroić w kostkę. Rosół doprowadzić do wrzenia. Włożyć pokrojone ziemniaki, marchewkę, pietruszkę. Gotować ok 25 minut. Na 10 minut przed końcem gotowania dodać pokrojone pieczarki. Następnie rozprowadzić w zupie śmietanę. Doprawić do smaku solą, pieprzem i przyprawą do zup w płynie.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1303
Data dodania: 2011-11-30

Zdjęcia

Zupa pieczarkowa
muchomor#

Dodane przez:

muchomor

2011-11-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa pieczarkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.