Zupa pieczarkowa z groszkiem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki myjemy, kroimy w plastry, zalewamy wywarem, gotujemy do miękkości, łączymy ze śmietaną połączoną z mąką, groszkiem i fasola. Gotujemy 10 minut, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem dodajemy umytą i posiekaną natkę pietruszki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 706
Data dodania: 2011-04-17

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa pieczarkowa z groszkiem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.