Zupa pietruszkowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pęczek natki zalewamy wywarem, dodajemy masło i gotujemy 20 min, doprawiamy do smaku. Można podawać z makaronem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 871
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Zupa pietruszkowa
dorota20w#

Dodane przez:

dorota20w

2010-04-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa pietruszkowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.