Zupa piwna po karpacku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cytryny umyć, sparzyć, obrać ze skórki, pokrajać w półplasterki, usuwając pestki. Piwo zagotować z cytrynami, przyprawami, i cukrem, połączyć ze startym chlebem i masłem, pozostawić 2 min na małym ogniu nie gotując.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 768
Data dodania: 2010-04-01

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa piwna po karpacku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.