Zupa piwna po niemiecku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Masło rozgrzać, wymieszać z mąką, zasmażyć nie rumieniąc. Następnie wlewać powoli piwo szybko mieszając trzepaczką, chwilę pogotować ze startym cynamonem. Zupę połączyć ze śmietaną, doprawić do smaku.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 698
Data dodania: 2010-02-06

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Zupa piwna po niemiecku

2010-02-25 20:28:00

Bardzo lubię różne zupy, bo są pożywne i rozgrzewające.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.