Zupa pomidorowa a la cocktail

Ocena przepisu

Składniki

  • kefir 1,5 L
  • pasta pomidorowa 3 dag
  • zielona pietruszka
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzenia

Do dobrze ochłodzonego kefiru dodać pastę pomidorową, sól i pieprz. Ubić trzepaczką lub miksować przez około minutę. Przed podaniem wymieszać z posiekaną zieloną pietruszką.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 905
Data dodania: 2010-02-12

Zdjęcia

Zupa pomidorowa a la cocktail
alaaa#

Dodane przez:

alaaa

2010-03-10
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (2)

Komentarze

Do przepisu na: Zupa pomidorowa a la cocktail

2010-03-10 20:49:12

Pierwszy raz robiłam taką zupę, ale moim domownikom smakowała.

2010-02-25 20:28:14

Bardzo lubię różne zupy, bo są pożywne i rozgrzewające.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.