Zupa rybaków

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Oczyszczone i wymyte ryby pokrajać na kawałki. W rondlu przesmażyć na oliwie pokrajaną na plastry cebulę, dodać kawałki ryb, roztarty czosnek oraz paprykę. Zalać wodą (1, 25 l) i gotować 25 min. ; przyprawić solą i pieprzem. Podawać posypane posiekaną natką pietruszki; osobno - grzanki z bułki.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 713
Data dodania: 2011-01-28

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa rybaków

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.