Zupa szczawiowa

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Do gotującej wody wrzucamy mięso, ziele, liść laurowy, solimy i gotujemy około 30 min. Następnie dodajemy pokrojone ziemniaki, marchewkę i cebulę. Po 20 min dodajemy szczaw i gotujemy 5 - 8 min. Podajemy ze śmietaną.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 677
Data dodania: 2010-10-22

Zdjęcia

Zupa szczawiowa
Andrzej#

Dodane przez:

Andrzej

2010-10-22
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa szczawiowa

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.