Zupa wiosenna

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Drobno posiekaną cebulę i starte surowe ziemniaki udusić w oleju, dolać 2 szklanki wody, osolić, gotować zupę jeszcze 10 minut. Zmiksować i dodać posiekane zioła. Zaprawić śmietaną.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 938
Data dodania: 2008-10-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Zupa wiosenna

2010-02-25 20:30:17

Bardzo lubię różne zupy, bo są pożywne i rozgrzewające.
!Alinka#

!Alinka

2009-06-29 20:02:15

A dlaczego nie, mozna takie zupy jesc kiedy sie chce, ja tak robie i mi smakuja, polecam..
!Lidka#

!Lidka

2008-10-30 19:07:06

troche to nie na czasie dodalas bo mamy jesien

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.