Zupa z cukinii z pieczarkami

Ocena przepisu

Opis

Pyszna letnia zupa.

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cukinie pokroić w kostkę. Cebulę poszatkowaną, podsmażyć na oliwie, dodać cukinie, starty czosnek, zalać wywarem, gotować 10 min. Zmiksować, przyprawić do smaku. Grzyby pokroić w plasterki, podsmażyć na patelni grillowej, udekorować nimi zupę w talerzach.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 499
Data dodania: 2010-04-15

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa z cukinii z pieczarkami

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.