Zupa z fasoli

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Fasole namoczyć na noc. Następnego dnia odsączyć, włożyć do bulionu i gotować 20 minut. Obrać i pokroić warzywa z włoszczyzny i gotować do miękkości. Dodać posiekany czosnek. Z mąki z masła zrobić zasmażkę i dodać do zupy. Zagotować, dodać śmietanę i sól.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Czas gotowania: 1 godz
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 435
Data dodania: 2012-10-07

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa z fasoli

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.