Zupa z kapusty włoskiej z ryżem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ryż ugotować do miękkości w osolonej wodzie. Dodać pokrojoną w paseczki kapustę, zagotować, podawać posypaną szczypiorkiem.
Ten przepis ma w ulubionych 2 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 1915
!Patrycja

!Patrycja

Data dodania: 2008-11-27

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Zupa z kapusty włoskiej z ryżem

2010-02-25 20:30:45

Bardzo lubię różne zupy, bo są pożywne i rozgrzewające.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.