Zupa z marchwi na mleku

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchew i włoszczyznę umyć, obrać i opłukać. Marchew zetrzeć na tarce i ugotować z włoszczyzną. Miękkie jarzyny wyjąć z wywaru. Wywar z marchwią podprawić mąką, zagotować, dodać masło, połączyć z przegotowanym mlekiem, doprawić do smaku. Podawać z ryżem lub kaszą.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 801
Data dodania: 2010-03-11

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa z marchwi na mleku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.