Zupa z młodych jarzyn

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Ziemniaki, marchewkę, pietruszkę obieramy, myjemy. Kroimy jarzyny w kostkę. Zagotować 1,4 litra wody, dodać pokrojone jarzyny. Gotować ok 20 minut. Doprawić zupę do smaku przyprawą do zup w płynie, solą, pieprzem oraz sosem czosnkowym chili. Następnie rozprowadzić śmietanę w zupie. Natkę pietruszki umyć, posiekać. Posypać natką zupę.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 3163
Data dodania: 2011-12-10

Zdjęcia

Zupa z młodych  jarzyn
muchomor#

Dodane przez:

muchomor

2011-12-10
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa z młodych jarzyn

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.