Zupa z ryżem i kukurydzą

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cebulę obrać, posiekać i zeszklić razem z pokrojonymi pieczarkami na oleju, dodać pokrojoną paprykę, cebulę, marchewkę i podsmażyć. Wlać wywar, gotować 20 minut. Ryż gotować 10 minut i dodać do zupy razem z groszkiem i kukurydzą, gotować około 10 minut. Doprawić solą, pieprzem, cząbrem, posypać natką.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 817
Data dodania: 2011-03-27

Zdjęcia

Zupa z ryżem i kukurydzą
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-03-27
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa z ryżem i kukurydzą

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.