Zupa z sera

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Robimy zasmażkę z masła i mąki. W jednym litrze wrzątku rozpuszczamy kostki rosołowe. Ciągle mieszając dodajemy zasmażkę. Gotujemy przez 5 minut i dodajemy starty ser wymieszany z mlekiem. Całość przyprawiamy solą oraz białym pieprzem. Nie zagotowujemy. Zupę porcjujemy i posypujemy posiekanym szczypiorkiem. Z bułki robimy 4 płaskie grzanki, które kładziemy na wierzchu zupy.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 678
Data dodania: 2010-12-02

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa z sera

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.