Zupa z wołowiny

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Myjemy wołowinę, przekładamy do rondla i zalewamy dwoma litrami zimnej wody, gotujemy na wolnym ogniu aż zrobi się miękkie. Masło rozgrzewamy na patelni, dodajemy zmiażdżony czosnek, poszatkowaną cebulę i smażymy na rumiany kolor. Mięso wyjmujemy z zupy, pozbywamy się z niego kości i dodajemy do zupy wraz z cebulą i czosnkiem. Przyprawiamy pieprzem, solą i curry. Podawać z makaronem.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 485
Data dodania: 2011-06-24

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Zupa z wołowiny

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.