Żurek grzybowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Boczek i cebulę pokroić i podsmażyć na oleju . Do garnka wlać wodę dodać liść laurowy , ziele angielskie , grzybki , przyprawić . Dodać mięso z cebulką i gotować pod przykryciem 20 min. Śmietanę rozrobić z wodą i dodać do garnka . Na końcu wlać zakwas zagotować . Po doprawieniu podawać z gotowanym jajkiem .
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1166
Data dodania: 2010-09-11

Zdjęcia

Żurek grzybowy
halina#

Dodane przez:

halina

2011-01-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Żurek grzybowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.