Jajka w schabie

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Plastry schabu rozbić tłuczkiem. Czosnek zmiażdżyć albo drobno pokroić i rozetrzeć ze solą. Rozsmarować na plastrach mięsa. Oprószyć pieprzem. 4 jajka ugotować na twardo, obrać i obtoczyć w bułce tartej. Jajka położyć na plastry schabu i zawinąć w roladkę. Panierować w jajku roztrzepanym z łyżką wody albo mleka i tartej bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoto.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 872
Data dodania: 2012-09-13

Zdjęcia

Jajka w schabie
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2012-09-17
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajka w schabie

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.