Sardynki Radziwiła

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Pieczarki pokroić w paseczki, usmażyć, rozłożyć do talerzyków, obłożyć cząstkami jajka i rozdrobnionymi sardynkami posypując przyprawami i posiekaną natką pietruszki, skropić ketchupem, zapiec.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 1 godz
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1135
Data dodania: 2008-09-15

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (3)

Komentarze

Do przepisu na: Sardynki Radziwiła

2010-02-23 21:29:06

pycha.

2008-11-02 09:49:57

o to chodzi pablo aby wymyslac a nie wcinac chcleba z maslem caly czas ;P
!pablo#

!pablo

2008-09-15 23:50:29

co to za nazwa, jestes czego to juz nie wymyslaja ludziska

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.