Niby bigos na pomidorowo

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę odcisnąć, zalać wodą, postawić do gotowania. Cebulę obrać i pokroić. Mięso umyć, osuszyć i drobno pokroić. Przesmażyć na rozgrzanym smalcu razem z cebulą. Dodać do kapusty. Trochę posolić, dodać ziele angielskie, liść laurowy i gotować. Wędlinę pokroić w kostkę dołożyć do kapusty. Na koniec gotowania dodać koncentrat pomidorowy i doprawić do smaku. Chwilę pogotować wszystko razem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 50 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 14163
Data dodania: 2012-10-28

Zdjęcia

Niby bigos na pomidorowo
kuchareczka221#

Dodane przez:

kuchareczka221

2012-10-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Niby bigos na pomidorowo

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.