Pianka na wierzch ciasta

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Białka jaj ubić z cukrem i sokiem cytrynowym na sztywną pianę. Gdy ciasto jest prawie upieczone, wylać pianę na ciasto i zapiec na złoty kolor.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 1669
Data dodania: 2010-03-20

Zdjęcia

Pianka na wierzch ciasta
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-02-16
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Pianka na wierzch ciasta

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.