Bigos na szybko

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Kapustę białą poszatkować i udusić w małej ilości wody. Oddzielnie ugotować kapustę kiszoną. Grzyby zalać gorącą wodą, wymoczyć, ugotować, pokroić i włożyć z powrotem do wywaru. Kiełbasę pokroić w talarki, usmażyć, włożyć do kapusty. Cebulę obrać, pokroić, usmażyć, dodać mąkę, zasmażyć, dodać koncentrat pomidorowy, przyprawy. Połączyć z kapustą i chwilę gotować.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1246
Data dodania: 2010-12-17

Zdjęcia

Bigos na szybko
kiziolek20#

Dodane przez:

kiziolek20

2010-12-17
Bigos na szybko
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Bigos na szybko

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.