Bigos z cukinii

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cukinie obrać i pokroić w kostkę. Kiełbasę pokroić w półplasterki. Na patelni rozgrzać olej i przesmażyć cebulę pokrojoną w piórka. Włożyć do garnka razem z pokrojoną cukinią i podlać trochę wodą (nie za dużo). Dusić na wolnym ogniu, dodać kiełbasę i kostkę rosołową cały czas ostrożnie mieszając. Dodać koncentrat pomidorowy. Doprawić solą i pieprzem. Cukinia powinna zmięknąć ale nie może się rozgotować.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 40 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 622
Data dodania: 2011-05-31

Zdjęcia

Bigos z cukinii
beatkaa153#

Dodane przez:

beatkaa153

2011-05-31
Bigos z cukinii
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Bigos z cukinii

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.