Biszkopt kawowy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Białka oddzielamy od żółtek. Białka ubijamy ze szczyptą soli i cukrem na sztywną pianę. Dodajemy żółtka, chwile miksujemy razem. Dodajemy kawę rozpuszczalną. Przesiać obie mąki z proszkiem do pieczenia i delikatnie wymieszać. Pieczemy w temp. 180 stopni 30 minut.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 75 min
Ile porcji: 24
Wyświetlenia: 2060
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Biszkopt kawowy
madzialena19#

Dodane przez:

madzialena19

2010-04-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Biszkopt kawowy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.