Brokuł panierowany

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Brokuł umyć, ugotować w osolonym wrzątku ok 8 minut. Następnie podzielić na różyczki. Jajka roztrzepać widelcem. Bułkę tartą wymieszać z ziołami. Różyczki panierujemy w jajku, bułce z ziołami. Oprószyć solą i pieprzem. Smażyć z wszystkich stron na rozgrzanym oleju.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1012
Data dodania: 2011-03-19

Zdjęcia

Brokuł panierowany
halina#

Dodane przez:

halina

2011-03-19
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Brokuł panierowany

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.