Budyń na mleku kozim

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

1/3 szklanki mleka odlewamy i mieszamy w niej budynie. Resztę mleka koziego mieszamy z cukrem. Następnie gotujemy w garnuszku cały czas mieszając aby się nie przypaliło. Podajemy cieplutki budyń kozi.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 611
Data dodania: 2011-02-09

Zdjęcia

Budyń na mleku kozim
monika4#

Dodane przez:

monika4

2011-02-09
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Budyń na mleku kozim

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.