Jajecznica dla smakoszy

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wbijamy do miseczki 6 jajek, dodajemy przyprawy oraz masło. Roztrzepać widelcem. Wstawić garnuszek do naczynia z gotującą się wodą i ciągle mieszać. Gdy jajka zaczną się ścinać dodajemy łyżkę śmietany i gotujemy do zgęstnienia. Do kokilek rozkładamy zrumienione grzanki i dopełniamy gorącą jajecznicą.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 3595
Data dodania: 2010-04-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Jajecznica dla smakoszy

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.