Kanapka z wołowiną i rzodkwią

Ocena przepisu

Składniki

  • chleb 1 kromka
  • musztarda 1 łyżka
  • wołowina pieczona 1 plasterek
  • rzodkiew 3 plasterki

Sposób przyrządzenia

Chleb posmarować cienko musztardą, położyć na tym wołowinę i rzodkiew.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 1095
!sonia

!sonia

Data dodania: 2009-01-30

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Kanapka z wołowiną i rzodkwią

2010-02-25 20:45:41

Kanapki zawsze są dobre i są najczęściej jedzone na kolację.

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.