Kapusta z rybą wędzoną

Ocena przepisu

Składniki

  • kapusta wędzona 1 kg
  • makrela wędzona 1 sztuka
  • olej 2-3 łyżki
  • pieprz
  • wegeta

Sposób przyrządzenia

Kapustę zalać wodą, zagotować i odcedzić. Dobrze odcisnąć, pokroić i przesmażyć na rozgrzanym oleju. Doprawić do smaku wegetą i pieprzem. Pod koniec smażenia dodać rybę wędzoną i wymieszać.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 1562
Data dodania: 2011-01-12

Zdjęcia

Kapusta z rybą wędzoną
malinka18#

Dodane przez:

malinka18

2011-01-12
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kapusta z rybą wędzoną

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.