Kluski twarogowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Wszystkie składniki miksujemy na gładką masę. Na wrzącą i posoloną wodę kładziemy łyżką podłużne kluski. Gotujemy je, odcedzamy, przelewamy ciepłą wodą i podajemy na przykład z masłem albo sosami.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 672
Data dodania: 2010-11-02

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kluski twarogowe

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.