Kotlet schabowy w pysznej panierce

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Schab tniemy na kotlety, rozbijamy tłuczkiem. Posypujemy solą oraz pieprzem, odstawiamy w chłodne miejsce na pół godziny. Następnie panierkę do kotletów prymat łączymy z bułką tartą. Kotlety moczymy w jajku i panierujemy w pysznej panierce. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor. Podajemy z ziemniakami i ulubioną surówką.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 45 min
Ile porcji: 4
Wyświetlenia: 400
Data dodania: 2011-08-30

Zdjęcia

Kotlet schabowy w pysznej panierce
madi356#

Dodane przez:

madi356

2011-08-30
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Kotlet schabowy w pysznej panierce

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.