Krem cappucino

Ocena przepisu

Składniki

  • śmietana kremówka 30 % 2 szklanki
  • cukier puder 3 łyżki
  • kawa cappucino waniliowa 50 g

Sposób przyrządzenia

Śmietanę ubijamy do chwili osiągnięcia sztywnej konsystencji. Następnie dodajemy cukier, kawę i chwilę ubijamy. Po ubiciu schładzamy w lodówce.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 5 min
Ile porcji: 1
Wyświetlenia: 910
Data dodania: 2010-12-22

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Krem cappucino

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.