Lizaki Karmelowe

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Cukier wsypać na gorącą patelnię i podgrzewać, aż zbrązowieje, a następnie wylać do foremek i włożyć patyczki, odstawić do zastygnięcia.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 20 min
Ile porcji: 6
Wyświetlenia: 1447
Data dodania: 2011-02-28

Zdjęcia

Lizaki Karmelowe
Mikka#

Dodane przez:

Mikka

2011-02-28
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Lizaki Karmelowe

2012-01-31 15:14:12

domowe lizaki... super przepis :)

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.