Losoś z ryżem po japońsku

Ocena przepisu

Składniki

  • łosoś wędzony plasterkowy 20 dag
  • ryż gotowany 2 szklanki
  • majonez sałatkowy 2 łyżki
  • szczypiorek posiekany 1 pęczek
  • sos winegret 4 łyżki

Sposób przyrządzenia

Na ugotowany ryż kładziemy paseczki łososia. Posypujemy szczypiorkiem, dodajemy majonez i polewamy sosem winegret.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 2
Wyświetlenia: 977
Data dodania: 2010-12-15

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Losoś z ryżem po japońsku

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.