Masło z ikrą

Ocena przepisu

Składniki

  • masło śmietankowe 1 kostka
  • kawior czerwony 60 dag
  • pieprz świeżo mielony 1/2 łyżeczki

Sposób przyrządzenia

Masło trzymamy w temperaturze pokojowej kilka godzin, aż zmięknie. Następnie wkładamy do naczynia i dodajemy pieprz i kawior. Po ostrożnym wymieszaniu chłodzimy w lodówce.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 10 min
Ile porcji: 20
Wyświetlenia: 868
Data dodania: 2010-12-13

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Zobacz wszystkie (1)

Komentarze

Do przepisu na: Masło z ikrą

2010-12-21 15:41:03

a ten kawior to się nie rozpadnie po wymieszaniu?

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.