• apette.pl
  • Rosół z cielęciny z kolorowym makaronem

Rosół z cielęciny z kolorowym makaronem

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Marchewkę pietruszkę, seler, cebulę obrać, umyć. Cielęcinę umyć, zalać 1, 5 litra wody. Dodać warzywa, liść laurowy i gotować na małym ogniu do miękkości mięsa. Pod koniec gotowania posolić do smaku. Rosół doprawić do smaku pieprzem kolorowym, przyprawą do zup. Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, odcedzić. Rosół podajemy z kolorowym makaronem.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 60 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 526
Data dodania: 2011-11-18

Zdjęcia

Rosół z cielęciny  z kolorowym makaronem
muchomor#

Dodane przez:

muchomor

2011-11-18
Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Rosół z cielęciny z kolorowym makaronem

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.