Śliwki w kapturkach

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Śliwki wypestkować, namoczyć na kilka godzin, osączyć z wody. Wbić na wykałaczkę, owinąć dokładnie plastrem boczku. Osmażyć na silnie rozgrzanym tłuszczu ze wszystkich stron. Podawać od razu gorące.
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 15 min
Ile porcji: 5
Wyświetlenia: 756
Data dodania: 2010-12-02

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Śliwki w kapturkach

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.