Sorbet z Arbuza

Ocena przepisu

Składniki

Sposób przyrządzenia

Miąższ arbuza (bez pestek) zmiksować z syropem malinowym i sokiem z cytryny, mocno schłodzić. Podawać w kielichach. Super pasuje na gorące dni.
Ten przepis ma w ulubionych 1 osób, dodaj i Ty
 
Łączny czas przyrzadzenia:
Czas przygotowania: 30 min
Ile porcji: 3
Wyświetlenia: 1749
Data dodania: 2010-05-17

Zdjęcia

Dodaj do: Wykop Gwar Technorati del.icio.us Google Bookmarks

Zobacz także:

Komentarze

Do przepisu na: Sorbet z Arbuza

Do tego przepisu nie ma jeszcze komentarzy

Dodaj komentarz

Nie jesteś zalogowana(y)


Pamiętaj mnie    

Załóż nowe konto | Zapomniałe(a)ś hasła?

Przepisy - apette.pl 2008-2013r. Wszelkie prawa zastrzeżone.